Maak kennis met Sunny Hills Living en laat u ontzorgen.

Over Sunny Hills Living

Sunny Hills Living is een onafhankelijk vastgoedadviseur en helpt u graag van A tot Z bij uw zoektocht naar een droomhuis in de omgeving van de Costa Blanca, Costa Brava, Costa Del Sol en Ibiza of Mallorca. Door onze jarenlange ervaring kennen we de positieve kanten van het Mediterrane leven, maar zeker ook de valkuilen.

Onze persoonlijke aanpak, dat is wat ons uniek maakt. Wij gaan tot het uiterste om een prachtige woning te vinden die voldoet aan uw wensen. Wij verkopen onder andere luxe appartementen, eengezinswoningen en villa’s, maar ook als u op zoekt bent naar een ander type woning gaan we graag voor u op zoek.

Vindt u niet de juiste woning in onze lijst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij gaan graag voor u aan de slag om de perfecte woning in Spanje voor u te vinden.

Plan een kennismakingsgesprek

Allereerst plannen we graag een kennismakingsgesprek met u. Dit kan bij ons op kantoor, of in de vertrouwde omgeving bij u thuis. Tijdens dit persoonlijke gesprek inventariseren we uw zoekcriteria en overige wensen. Vervolgens gaan wij, geheel zonder verplichtingen, op zoek naar een woning. Vanwege onze jarenlange ervaring met wonen en werken in Spanje hebben wij toegang tot alle te koop en te huur staande woningen. Het gericht zoeken naar het huis van uw dromen is hierdoor een stuk gemakkelijker voor ons dan voor u.

Aan de hand van uw voorkeuren selecteren wij vervolgens diverse percelen of woningen die bij uw wensen passen. Hierna plannen we in overleg met u een bezichtiging om te ontdekken of we uw droomwoning hebben gevonden.

Sunny Hills Living

Sunny Hills Living is een onroerend goed adviseur die er voor zorgt dat u gaat genieten van uw woning en heerlijk kunt ontspannen in uw nieuwe Spaanse leefomgeving.

AANKOOP BEGELEIDING
Sunny Hills Living begeleidt u tijdens alle momenten bij de aankoop van uw woning. Wij begeleiden u tijdens het oriëntatieproces, het aankoop moment als na de eigendomsoverdracht.

LIVING MADE EASY
Leven onder de Spaanse zon is natuurlijk heerlijk. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u nog meer gaat genieten in uw nieuwe Spaanse leefomgeving. Zo kunnen wij de administratieve zaken uit handen nemen zoals de lokale vergunningen of administratieve verplichtingen. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning, of bij het ontwerp van uw tuin of zwembad, dan assisteren onze adviseurs u graag. Bij het aanvragen van internet of andere nuts voorzieningen kunnen we u ook wegwijs maken. Zo ontzorgen we u om volop te kunnen genieten van uw nieuwe aanwinst!