Panorama

Property Management

Na de aankoop van uw vakantiewoning kunnen we het beheer, de inrichting en onderhoud van uw woning verzorgen.

• Inrichten van uw woning. Heeft u geen tijd om de woning in te richten of meubels uit te kiezen? Samen met onze binnenhuisarchitect regelen we dit voor u.

• Kleine of grote aanpassingen in uw woning. Wij beschikken over een breed netwerk van vakspecialisten.

• Sleutelbeheer en onderhoud van uw woning. Het is fijn als u een reservesleutel binnen handbereik heeft. Of dat uw woning wordt gecontroleerd in de periode dat u er zelf niet bent. Hier kunnen wij voor zorgen.

• Een zwembad onderhouden Het is essentieel om de zwembaduitrusting (zoals de pomp) regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Vergeet de reiniging, het onderhoud van de filters, de pH-waarde en het op peil houden van het water niet. Goed onderhoud kan ook de levensduur van het zwembad verlengen. Wij voorzien je graag van een goed aanspreekpunt voor zwembadonderhoud in Spanje zodat je de hele zomer een duik kunt nemen in jouw eigen zwembad.

Verhuren van uw woning: foto’s maken en de styling van de woning. Wij helpen u met de aanvraag van een verhuurlicentie, vermelding op diverse websites, sleutelbeheer en een schoonmaakservice. Zie ook onze verhuur services.

• Verzekeren van uw woning, Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen over onze services, of wilt u een afspraak met ons maken? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!