Uw woning nog niet gevonden? Probeer onze zoekservice!

 

Sunny Hills Living is van mening dat het kopen van een droomhuis in Spanje een leuk en zorgeloos proces moet zijn. Zelf zoeken op onze website is natuurlijk 1 manier. Het kan ook zijn dat u liever samen zoekt (en vindt) met een adviseur van Sunny Hills Living. Het gaat ons er om dat u zowel nu als later kunt (blijven) genieten van uw droomhuis.

Contact

Het aanbod van woningen in Spanje is groot. Sunny Hills Living heeft zich daarom gespecialiseerd in de mooiste huizen en villa’s aan de Spaanse Costa’s en de Balearen.

Onze adviseur kan op verschillende manieren contact met u leggen tijdens uw oriëntatie proces. Zo kunnen we telefonisch met u de wensen doornemen, via een online verbinding zoals via Zoom of Teams, of we komen bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving. U bepaalt op welke manier u het liefst contact heeft voor een service op maat!

Uw wensen

Tijdens onze zoekservice starten we met het in beeld brengen van uw wensen omtrent uw toekomstige woning. Denk hierbij aan de ligging van de woning, het aantal kamers en voorkeuren als het formaat van een tuin of de aanwezigheid van een zwembad. Waar staat uw vakantiehuis. In welke regio of plaats? Dichtbij zee of juist in een leuk dorpje? In de heuvels met uitzicht of wat meer beschut zodat u ook in de winter lekker in de zon zit. Natuurlijk is ook uw budget belangrijk. Zodra het type woning, de locatie en het budget goed is vastgesteld kunnen we u beter helpen tijdens de oriëntatie.

De top 10

Samen inventariseren we welke woningen aan uw wensen voldoen. In overleg met u maken we een top 10 lijst van de woningen die het best passen bij uw voorkeuren.

Op deze manier verliest u niet onnodig tijd. Het kan zijn dat u uw wensen wilt aanpassen. Indien het aanbod dat toelaat zullen wij hier direct op schakelen. Tijdens onze gesprekken wijzen wij u op de voor-en nadelen van het object: aspecten zoals constructie, de huidige en toekomstige omgeving, nieuwe (infrastructurele) ontwikkelingen in het gebied, waardeverandering en eventuele verhuurmogelijkheden.

Als u plannen heeft om een huis te kopen in Spanje,
neem dan contact met ons op.
Wij helpen u om uw dromen uit te laten komen!